preloader logo
0
internet stranica za vas

Internet stranica za Vas

Smatrate da je internet stranica rješenje za vašu tvrtku ili posao, ali ne vidite vrijednost u plaćanju izrade stranice već na početku poslovanja ?
Svaki početak u poslu je težak. Mi u HrZipu smatramo da je ključ pokretanja svakog posla marketing kojim će mnogi imati priliku upoznati se sa vašim proizvodima ili ponudama.
Kada ste mala tvrtka, internet stranica može biti način na koji se vaša tvrtka ističe u "moru" konkurenata.
Stoga ponovno razmislite o vrijednosti i pogledajte što internet stranica može značiti za vašu tvrtku.

Vrednovanje profesionalizma
Sastavni dio procesa kupnje je povjerenje. Nitko neće raditi s tvrtkom ili kupiti njihov proizvod ako im ne vjeruje.
Možda mislite da se vaš prvi kontakt s potencijalnim klijentom događa kada prvi put razgovarate s njima putem telefona ili e-pošte. Ali to nije često slučaj.
Prvi dojam s vašom tvrtkom često dolazi prije nego što uopće razgovarate s klijentom. Klijenti se oslanjaju na tražilice i njihove rezultate da istraže tvrtke, apartmane i sl. prije nego što uopće kontaktiraju izravno s tvrtkom ili iznajmljivačem.
Potencijalni kupac tražit će vas putem vaše internet stranice i društvenih medija prije nego što dođe do kontakta.
Npr. netko tko traži hotel potražiti će u tražilici internet stranice sa ponudama kako bi pregledao slike hotela i pogledao cjelokupnu ponudu. Isto se naravno odnosi i na proizvode. Internet stranica pokazuje ozbiljnost poslovanja i početne informacije klijentu.
Biste li kao kupac/naručitelj poslovanje nastavili s ponuditeljem koji ima prilagođenu i profesionalnu internet stranicu ili sa ponuditeljem koji ima zastarjelu internet stranicu i neprilagođenu modernim uređajima.
Ako imate slabo dizajniranu web stranicu koja ne ostavlja veliki dojam, mogli biste izgubiti potencijalnog klijenta s kojim nikad niste imali priliku poslovati.
Vaša internet stranica je vaše "lice" na internetu za sve zainteresirane klijente; nemojte zanemariti vrijednost prvog dojma i odlične internet stranice.
Otvorite vrata širenju poslovanja !

Vrednovanje vaših tragova
Uobičajena pogreška jest to što mnoge male tvrtke ne razmišljaju kako će njihovo poslovanje nastaviti rasti i pronaći nove klijente već razmišljaju samo o početnom stanju. Veliki uspjeh skriva se upravo u privlačenju novih potencijalnih klijenta, a nagrada (profit) postati će nuspojava truda i marketinga.
Ali ako niste razmišljali o tome kako ćete privući potencijalne klijente već samo o brzoj kratkotrajnoj zaradi, vaše poslovanje neće rasti.
Jedan od najboljih načina da pronađete potencijalne kupce jest da ih pronađete putem svoje internet stranice. Ako imate internet stranicu koja ima jednostavnu navigaciju i omogućuje potencijalnom klijentu jednostavni pronalazak tražene informacije, taj klijent postati će stalni klijent.
Dobra internet stranica trebala bi jednostavno i jasno prenijeti poruku što vaša tvrtka ili posao može pružiti klijentu. Vaša internet stranica trebala bi inspirirati posjetitelje da započnu poslovanje s Vama.
Svaka stranica mora imati dobro promišljeni slogan ili sadržaj koji će posjetitelja inspirirati ili navesti na direktnu suradnju. Bilo da bude ispunjavanje obrasca za kontakt ili kliknite gumb "kupi sada", "kontaktirajte nas". To se može postići dobrim dizajnom, jednostavnošću ili kreativnošću.

Budite ispred konkurencije
SEO je tema o kojoj se danas mnogo govori, postoje mnogi načini SEO optimizacije.
Ako imate internet stranicu koja je čitljiva tražilicama poput Googlea, Binga i Yahoo onda imate ključ za privlačenje klijenata na vašu internet stranicu i dobivanje prednosti nad vašim konkurentom putem SEO optimizacije. Ako je vaša tvrtka na stranici 1 rezultata pretraživanja i vaš je konkurent na stranici 2, vjerojatno ćete biti kontaktirani za tu uslugu prije vašeg konkurenta.
Uključivanjem SEO u temelj svoje internet stranice, a zatim nastavljanjem aktivnosti koje će pomoći SEO vaše internet stranice, kao što su blogovi usmjereni na ključne riječi ili Google oglasi, učiniti će vašu tvrtku prepoznatljivom na tražilicama.
Vrlo je važno da internet stranica osim dobrog dizajna bude lako vidljiva internet tražilicama uz velike količine teksta sa ključnim riječima.

Prepoznajte kvalitetu i dugotrajnost
Danas postoje mnogi web servisi koji nude laku izradu internet stranice i zaista sve izgleda jednostavno i obečavajuće u njihovim video primjerima.
Ono što nije prikazano upravo je to da nemate potpunu kontrolu nad internet stranicom, "kod" je zatvoren i nije u potpunosti pristupačan.
Neki bi rekli, ali dizajn je isti. Kao što smo već spomenuli, dizajn je samo jedna karika u nizu, a vjerujemo da ne bi htjeli imati isti dizajn kao još stotinu drugih stranica koji odaberu upravo taj "template" koji ste izabrali i vi u izborniku web servisa.
Razlika je naravno i u SEO optimizaciji, te "kodu" za nadogradnju. Optimizacija i naknadna nadogradnja za buduće naprednije zahtjeve nisu mogući na tim web servisima, već morate imati u potpunosti od temelja pristupačnu i prilagodljivu internet stranicu.
Prava istina je ako želite nešto što vrijedi, za to ćete morati izdvojiti određeni iznos.
Internet stranica sredstvo je za vašu tvrtku, nemojte potkopati njezin potencijal.
Ako imate pitanja ili želite znati načine za proširivanje poslovanja putem internet stranice, kontaktirajte nas.